Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Warehousing in Utrecht

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Voor warehousing in Utrecht kunt u terecht bij PPExpress in Hoofddorp. Warehousing is niets meer dan een grote opslagplaats voor uw goederen. Een warehouse is echter toch iets anders dan een distributiecentrum. Binnen een distributiecentrum wordt er ook gewerkt aan het verdelen en het verzenden van de goederen. Bij warehousing is er echt alleen sprake van het opslaan van de goederen in een ruimte, die speciaal hiervoor is ingericht.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Ontdek de mogelijkheden van warehousing in Utrecht

Wanneer u gebruikmaakt van warehousing in Utrecht, zorgen wij voor de opslag van uw goederen. Dit doen wij op een veilige manier, zodat uw goederen onbeschadigd blijven. U kunt hiervoor de hulp van een expediteur in België of Nederland inschakelen. Het gebruikmaken van warehousing bespaart u niet alleen ruimte, maar ook geld. Een warehouse brengt dus eigenlijk alleen maar vele voordelen met zich mee. Naast Utrecht kunt u ook gebruikmaken van onder andere warehousing in Noord- en Zuid-Holland.

Waarhuis dozen

Interesse in warehousing? Wij vertellen u meer!

Wilt u gebruikmaken van warehousing in Utrecht? Of bent u meer geïnteresseerd in warehousing in de omgeving van Noord-Holland? Dit is allemaal mogelijk bij ons bedrijf. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en geven graag antwoord op al uw vragen. Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085 7604483. Wilt u liever mailen? Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@ppexpress.nl. Daarnaast kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens