Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl
Vrachtwagen transport

ADR – Gevaarlijke goederen

Het vervoer van gevaarlijke stoffen is een aparte tak van sport binnen het transport. Gedegen kennis van zaken is een must en ondanks dat er Europese wet- en regelgeving is voor het transport van “Dangerous Goods” blijkt uit ervaring dat landen als Duitsland en Frankrijk aanvullende restricties hanteren!

Elke ADR zending vereist daardoor speciale aandacht waarvoor PPExpress de expertise in huis heeft en voor de uitvoering van uw ADR transport de beschikking over diverse ADR ingerichte voertuigen en chauffeurs die, op klasse 7 na , gecertificeerd zijn voor alle transporten!

Luchtvracht

Zowel onze chauffeurs als onze loods medewerkers zijn in het bezit van certificaat “Medewerker Luchtvracht” waardoor uw luchtvracht tijdens transport en opslag bij ons “veilig” blijft.
Hierdoor voorkomt u extra kosten om uw vracht middels bijvoorbeeld een scan veilig te maken voor aanbieden luchtvracht bij diverse afhandelaars op Schiphol!

Intern brengen wij, bij onze partner 2achieve, alle handelingen die nodig zijn om uw luchtvracht, van afhandeling douane- het daadwerkelijke boeken van- tot het aanbieden van uw zending bij afhandelaar op Schiphol onder!

On Board Courier

Als persoonlijke aflevering nodig is voor “de hand carry items” zullen wij toezien op de inzameling van uw lading, vroegste vertrek reserveren, vertrek bevestiging, de lading aan boord van het vliegtuig begeleiden, aankomst en overhandigen op bestemming Airport bevestigen.

Warehouse

Gezien de centrale ligging van onze Warehouse vlakbij Schiphol en centraal in Nederland, een ideale locatie voor uw op- en overslag.
De Warehouse beschikt over diverse vrachtwagen dock’s en roldeuren waardoor er van caddy tot trailer laad en los mogelijkheden zijn!
Zoekt u tijdelijke- of opslag waar middels pick and pack dagelijks zendingen, hetzij luchtvracht hetzij via wegtransport gerealiseerd moeten worden, neemt u dan contact met ons op voor offerte op maat.

Waarhuis dozen

Customs

Voor al uw zendingen waarbij douane gerelateerde werkzaamheden komen kijken hebben wij een speciale afdeling. Deze is bekend met alle vormen van inklaringen, T documenten, Carnet’s, EXA doc’s, kortom alle handelingen die nodig zijn om uw zending van a naar b te krijgen!

AOG – Aircraft On Ground

Onze Aircraft on Ground is er om ervoor te zorgen dat uw tijd en financieel gevoelige AOG onderdelen binnen het uur worden opgehaald op Schiphol en dedicated naar de door u aangegeven bestemming cq vliegveld in Europa wordt gereden.

Onze transportmiddelen voor AOG zijn voorzien van track and trace zodat u uw zending ten alle tijden kunt volgen en indien gewenst voorzien wij u van mobiel nummer van desbetreffende chauffeur zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw zending!