Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Warehousing in Noord-Holland

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Wanneer u interesse heeft in warehousing in Noord-Holland en Zuid-Holland, kunt u hiervoor terecht bij PPExpress in Hoofddorp. Wanneer u gebruikmaakt van warehousing in Noord-Holland en Zuid-Holland, dan laat u uw goederen opslaan op een vaste plek. Gebruikmaken van warehousing in Noord-Holland en Zuid-Holland is anders dan u goederen laten opslaan in een distributiecentrum. In een distributiecentrum houden ze zich namelijk ook bezig met de orderpicking en het verzenden van de goederen.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Sla uw voorraad op met warehousing in Noord-Holland

Vaak wordt bij warehousing in Noord-Holland en Zuid-Holland de voorraad van bedrijven opgeslagen. Warehousing is een goede oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld zelf geen plek heeft binnen uw bedrijf, voor het opslaan van uw goederen. Daarnaast biedt warehousing in Noord-Holland en Zuid-Holland, maar ook warehousing in Utrecht, de mogelijkheid om op deze manier ruimte en geld te besparen. Warehousing brengt dus alleen maar voordelen met zich mee. Ontdek snel de mogelijkheden van logistics warehousing en maak binnenkort zelf gebruik van deze dienst.

Waarhuis dozen

Ook u heeft baat bij warehousing! Ontdek de mogelijkheden

Ieder bedrijf heeft baat bij veel en een goede opslagruimte. Speciaal hiervoor kunt u gebruikmaken van warehousing. Naast warehousing kunt u bij ons bedrijf ook gebruikmaken van andere diensten. Wenst u meer informatie? Of heeft u misschien wat vragen over warehousing? Dat begrijpen wij! Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl. Wij voorzien u graag van alle antwoorden op uw vragen.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens