Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Transportbedrijf inhuren

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Wilt u een transportbedrijf inhuren? Hiervoor schakelt u de hulp in van PPExpress in Hoofddorp. Wij verzorgen voor u verschillende soorten transport, zoals het vervoeren van ADR-transport, luchtvracht en andere diensten. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd, zodat uw goederen en diensten bij ons in goede en veilige handen zijn. Ontdek snel de mogelijkheden die u kunt inhuren binnen ons transportbedrijf.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Een transportbedrijf inhuren voor het vervoeren van al uw goederen

Een transportbedrijf inhuren is een goed idee, wanneer u verschillende goederen wilt laten vervoeren. Dit hoeven niet alleen grote of gevaarlijke ladingen te zijn, maar denk bijvoorbeeld ook aan luchttransport. Bij luchtvracht is Onboard Courier ook mogelijk. Hierbij houden wij persoonlijk toezicht bij het overbrengen en aanleveren van persoonlijke en belangrijke documenten. Naast luchtvracht is het uiteraard ook mogelijk om bij ons gebruik te maken van wegvervoer bij het inhuren van onze transportdienst.

Waarhuis dozen

Ontdek de mogelijkheden!

Wanneer u ons transportbedrijf wilt inhuren, dan heeft u keuze uit verschillende diensten. Wij staan graag voor u klaar en verzorgen graag zo snel en zo veilig mogelijk uw transport. Heeft u interesse in een van onze diensten? Of heeft u misschien andere vragen, zoals over transport van gevaarlijke stoffen? Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085 7604483. Wilt u liever op een andere manier contact opnemen? Stuurt u dan een mail naar info@ppexpress.nl of vraag online een offerte aan.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens