Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Expediteur in Utrecht

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Een expediteur in Utrecht is de organisator van het transport van de goederen en diensten. De expediteur in Utrecht is als het ware een bemiddelaar, die tussen het vervoer van uw goederen staat. Deze persoon zorgt ervoor dat uw goederen op een zo snel en veilig mogelijke manier worden vervoerd. De expediteur regelt het transport van deur tot deur.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Een expediteur in Utrecht is meer dan een transporteur

Een expediteur in Utrecht is iets anders dan een transporteur. Wanneer u weinig kennis heeft van het transporteren van goederen, kunt u hiervoor de expediteur in Utrecht inschakelen. De expediteur gaat voor u aan de slag met het vervoeren van de goederen, maar daarbij komen nog meer zaken kijken die de expediteur voor u regelt. Denkt u hierbij aan zaken, zoals het onderhandelen van de prijs en het opstellen van diverse contracten.

Waarhuis dozen

Laat u helpen door onze expediteur en neem contact op!

Een expediteur van PPExpress in Hoofddorp helpt u bij het transporteren, wanneer u hier zelf niet de nodige kennis voor heeft. Om het transport zo goed, snel en veilig mogelijk te laten verlopen staan wij u graag bij tijdens dit traject. Wilt u zelf gebruik maken van transport of wilt u in gesprek met onze expediteur in Utrecht? Neem hiervoor contact met ons per telefoon via 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl. Online kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens