Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Transportonderneming in Nederland

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

PPExpress in Hoofddorp is een transportonderneming in Nederland. Onze transportonderneming in Nederland houdt zicht bezig met het vervoeren van uw nationale en internationale goederen. Dit doen wij zowel met behulp van transport via de wegen, maar ook dankzij luchtvracht van goederen. Ontdek de mogelijkheden en wie weet gaan wij binnenkort ook voor u wel de weg op of de lucht in.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Onze transportonderneming in Nederland gaat voor u de weg op

Wanneer onze transportonderneming voor u de weg op of de lucht in gaat, dan zorgen wij er uiteraard voor dat dit alleen met de beste zorg wordt gedaan. Met de hulp van onze transportonderneming worden uw goederen van en naar Nederland snel en veilig vervoerd worden. Onze transportonderneming verzorgt de verplaatsing van uw goederen van A naar B. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook gebruikmaken van temperatuur gecontroleerd transport.

Waarhuis dozen

Ontdek onze verschillende mogelijkheden. Neem contact op!

Binnen onze transportonderneming in Nederland bieden wij verschillende mogelijkheden voor het vervoeren van uw goederen. Zo kunt u bij ons bedrijf ook gebruikmaken van luchtvracht. Hierbij transporteren wij uw goederen van en naar het buitenland. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het transport van gevaarlijke goederen en stoffen. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl. Daarnaast kunt u ook online een offerte aanvragen.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens