Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Transport van gevaarlijke stoffen

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Wilt u gebruikmaken van transport van gevaarlijke stoffen? Dat is voor PPExpress in Hoofddorp geen enkel probleem. Wij verzorgen voor u transport van onder andere Dangerous Goods. Het transport van gevaarlijke stoffen doet u niet zomaar zelf. Hier komt het een en ander bij kijken. Speciaal hiervoor gaan onze gecertificeerde medewerkers voor u de weg op. Naast transport via de wegen verzorgen wij ook transport van goederen via luchtvracht.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Schakel ons in voor transport van gevaarlijke stoffen

Het transport laat u doen door ons transportbedrijf in Hoofddorp. Bij de transport van Dangerous Goods komen verschillende wetten en regels kijken. Door middel van deze richtlijnen laten wij het transport van Dangerous Goods veilig en snel verlopen. Wanneer uw goederen een UN-nummer bevatten, vallen deze Dangerous Goods onder transport van gevaarlijke stoffen. Dit kunnen onder andere gevaarlijke stoffen zijn, zoals:

  • Gassen
  • Brandbare vloeistoffen
  • Brandbare vaste stoffen
  • Giftige stoffen
  • Bijtende stoffen
Waarhuis dozen

Vragen over onze transportdienst? Stel ze direct!

Voor transport van gevaarlijke stoffen gaan onze transporteurs voor u op weg met de Dangerous Goods. Doordat onze transporteurs hierin gespecialiseerd zijn, zorgen wij voor een veilig en snel transport. Naast het transporteren van deze stoffen, kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten, zoals transport naar het buitenland of hulp van een expediteur in Utrecht. Voor vragen en meer informatie neemt u contact op door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl. Daarnaast kunt u ook online een offerte aanvragen.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens