Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Warehousing in Utrecht

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

PPExpress uit Hoofddorp verzorgt voor u transport naar verschillende landen, waaronder België. Bij ons kunt u terecht voor verschillende transport. Denkt u hierbij aan transport naar België van gevaarlijke goederen (ADR), transport van luchtvracht, transport van persoonlijke goederen, custos transport en Aircraft On Ground (AOG). Daarnaast verzorgen wij ook On-board Courier, waarbij we zorgen voor persoonlijke levering.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Regel uw eigen transport naar België via ons bedrijf

Naast transport naar België, verzorgen wij ook transport naar andere landen, zoals Duitsland. Ook binnen Nederland kunt u ons inschakelen voor het vervoeren van goederen of andere diensten. Transport is een belangrijk onderdeel van de import en export van goederen of producten. Bij transport naar België, of andere landen, komt veel meer kijken dan alleen het vervoeren van de goederen of diensten. Zo moet de chauffeur van de transportonderneming ook werken aan de opslag, de overslag en moeten de juiste en geldige documenten aanwezig zijn tijdens het transporteren.

Waarhuis dozen

Maak gebruik van ons transportvervoer. Bel nu!

Er bestaan verschillende soorten transport. Zo kunt u gebruik laten maken van wegvervoer naar Duitsland en België, maar ook luchtvracht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u misschien andere vragen? Wij staan u graag te woord om u meer informatie te geven. Voor alle vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens