Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Temperatuur gecontroleerd transport

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Bij PPExpress in Hoofddorp kunt u terecht voor temperatuur gecontroleerd transport. Bij deze vorm van transport vervoeren wij goederen die op temperatuur gecontroleerd worden. Denk hierbij aan goederen, zoals medicijnen en andere levensmiddelen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen onbeschadigd naar de plaats van bestemming worden gebracht.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Vervoer uw goederen met tempratuur gecontroleerd transport

Wanneer de producten van het op temperatuur gecontroleerd transport vervoerd worden door ons bedrijf, wordt hierbij rekening gehouden met een bepaalde temperatuur waar de goederen aan moeten voldoen. Deze goederen moeten op deze temperatuur blijven om de kwaliteit van het product te behouden. Naast het vervoeren van deze vorm van transport, kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten, zoals het vervoeren van gevaarlijke stoffen en hulp van een expediteur in Zuid-Holland en verdere omgeving.

Waarhuis dozen

Hulp nodig? Bel ons direct!

Met behulp van temperatuur gecontroleerd transport bereiken uw goederen de plaats van bestemming, zonder hierbij de kwaliteit te verliezen. Wij zorgen er bij elke ingehuurde transportdienst voor dat uw goederen op een snelle en veilige manier van de ene naar de andere bestemming vervoerd worden. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens