Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Logistics warehousing

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Logistics warehousing is het opslaan van goederen. Deze goederen worden later weer verkocht of gedistribueerd. Een distributiecentrum is anders dan logistics warehousing. Wanneer we praten over warehousing, dan hebben we het echt alleen over de opslagplaats van de goederen. In een distributiecentrum houden ze zich daarnaast ook bezig met onder andere de verwerking en de verzending van de goederen.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Bespaar ruimte en geld met logistics warehousing

Bij logistics warehousing worden de ruimtes zo ingericht dat goederen voor een langere tijd opgeslagen kunnen worden. Doormiddel van warehousing hoeven bedrijven de opslag niet zelf bij te houden. Dit scheelt naast ruimte, uiteraard ook veel geld. Vaak wordt logistics warehousing bij ons bedrijf gebruikt door onder andere:

  • Importeurs
  • Exporteurs
  • Fabrikanten
  • Groothandels
  • Transportbedrijven

PPExpress in Hoofddorp is werkzaam op vele plekken. Zo kunt u onder andere gebruik maken van warehousing in Utrecht.

Waarhuis dozen

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van warehousing? Ontdek de voordelen en maak gebruik van uw eigen warehouse. Naast warehousing kunt u ook bij ons terecht voor diensten, zoals goederenvervoer in Nederland. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens