Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Expediteur in Zuid-Holland

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Bent u op zoek naar een expediteur in Zuid-Holland en Noord-Holland? Dan zit u bij PPExpress in Hoofddorp goed. Onze expediteur gaat voor u aan de slag in de omgeving van Zuid-Holland en Noord-Holland. Een expediteur is iets anders dan een transporteur. Een transporteur houdt zich enkel en alleen bezig met het transport van uw goederen. Een expediteur houdt zich daarnaast nog bezig met andere zaken.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

De expediteur gaat met uw goederen aan de slag in Zuid-Holland

De expediteur van ons bedrijf die voor u aan de slag gaat in de omgeving van Zuid-Holland en Noord-Holland, helpt u graag bij het bemiddelen van het transport in Utrecht. De expediteur in Zuid-Holland en Noord-Holland zorgt ervoor dat uw goederen op de meest efficiënte en snelste manier worden vervoerd door onze gecertificeerde medewerkers en chauffeurs. Uiteraard doen wij dit alleen met de grootste zorg. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw goederen op een veilige manier van de ene bestemming naar de andere worden gebracht.

Waarhuis dozen

Schakel een expediteur in en ontdek de mogelijkheden. Bel nu!

Wilt u zelf een expediteur inschakelen in de omgeving van Noord-Holland? Dat kan zeker! Ons bedrijf helpt u graag bij het snel en veilig transporteren van uw goederen van en naar het binnen- en het buitenland. Schakel ons daarom snel in en maak gebruik van een van onze diensten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze expediteur? Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens