Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

Expediteur in België

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

Voor een expediteur in België kunt u terecht bij PPExpress in Hoofddorp. De expediteur van ons bedrijf helpt u bij het transporteren van goederen. Daarnaast kan de expediteur u ook bijstaan voor het behandelen van andere zaken. Denkt u hierbij aan het aanvragen van douaneformaliteiten en het aanvragen van diverse vergunningen. Ook voor administratieve hulp staat de expediteur u bij.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

Ga aan de slag met een expediteur in België

De expediteur in België gaat met u aan de slag wanneer u de hulp van ons bedrijf inschakelt voor onder andere het transporteren van uw goederen. U krijgt hulp van de expediteur bij bijvoorbeeld het bemiddelen hiervan. De expediteur in België zorgt ervoor dat de zendingen van het ene punt naar het andere punt komen. Dit wordt gedaan op de meest efficiënte en snelste manier. Uw goederen zijn bij onze expediteur in veilige handen, bijvoorbeeld bij temperatuur gecontroleerd transport.

Waarhuis dozen

Wilt u gebruikmaken van een expediteur? Ontdek de mogelijkheden!

Wilt u zelf gebruikmaken van een expediteur? Dat kan! Ontdek hiervoor de mogelijkheden door contact op te nemen met ons bedrijf. Dit doet u door te bellen naar 085 7604483. Wilt u liever mailen? Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@ppexpress.nl. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een expediteur. Naast een expediteur in België, kunt u ook gebruikmaken van een expediteur in Duitsland en bijvoorbeeld Zuid-Holland.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens