Bel ons +31 252 809 769 · info@ppexpress.nl

ADR-transport

Grenzeloos verzenden

Grenzeloos verzenden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde medewerkers

Gecertificeerde medewerkers

ADR-transport bij PPExpress in Hoofddorp is een aparte manier van het vervoeren van goederen. Dit is namelijk het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Dit is een aparte tak binnen het transport. Voor het vervoeren van ADR-transport is de nodige kennis vereist. Daarnaast is er ook Europese wet- en regelgeving waar rekening mee gehouden moet worden, tijden het transporteren van  gevaarlijke goederen.

Wij verzorgen graag het transport voor uw goederen

ADR-transport voor al uw gevaarlijke goederen

ADR-transport is een afkorting uit de Franse taal. ADR staat voor Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route. Dit staat voor het Europees verdrag over het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Wanneer wij ADR-transport verzorgen, wordt er speciale aandacht vereist aan de zending. Onze chauffeurs zijn allemaal gecertificeerd voor alle transporten.

Waarhuis dozen

Benieuwd naar transport voor gevaarlijke goederen? Wij vertellen u meer!

Wilt u gebruikmaken van ADR-transport? Dan helpen wij u hier graag bij. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag al uw vragen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 7604483 of stuur een e-mail naar info@ppexpress.nl. Daarnaast kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals internationale transport? Ook hierover vertellen wij u graag meer.

Diensten

Ophalen

Afleveren

Uw contact gegevens